WINKELWAGEN: 0 items
LOG IN
flag_en flag_be flag_fr flag_ua

GARANTIE:

U hebt het recht om bestelde, ongebruikte, goederen terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Indien U, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over uw bestelling kan U deze - op eigen kosten- terugsturen naar Blackwitch , tesamen met het ingevulde terug-stuur-formulier. Goederen die in de catalogus als een set omschreven zijn moeten als volledige set worden terug gezonden!
Let op....wij betalen u enkel het bedrag van de goederen terug .... port-kosten wij niet betalen !!!!
Het tegoed-bedrag zal, na ontvangst van de goederen, binnen dertig dagen worden teruggestort op uw rekening....uiteraard doen wij ons best om dit zo snel mogelijk te doen!
Ons adres in België:  
                                    2000 Antwerpen
                                    België
Voor andere landen, neem even contact op via E-mail : info@blackwitch.biz
 
PRIVACY:
 
Om uw persoonlijke gegevens te beschermen worden onze klanten hun gegevens opgeslagen in de data van Blackwitch  ; Persoonlijke gegevens worden door Blackwitch  enkel verzameld voor zakelijke activiteiten, organisaties, promoties of publiciteits-campagnes. Iedereen heeft het recht om deze gegevens in te kijken, op te slaan, te vragen om gegevens te verwijderen....wat U ook wil, informeer ons .
Volgens de wet op de bescherming van persoonlijke gegevens , kan Blackwitch  persoonlijke gegevens van de klanten-service  voor promotie of publicteits-campagnes doorspelen naar andere firma's.

97.60 €
Mannen rok Kilt Cato tartan
58.00 €
Rood sweatshirt met veel verschillende schedels
33.90 €
Oorlogswapens Grote 23 cm
12.20 €
Skeleton 50cm
24.00 €
Sluier zwart